Gratis Foredrag

VEIEN TIL BEDRE MAGE OG OPTIMAL HELSE!

Med super-legen og detox spesialistene

Foredraget starter om:

NB! Begrenset plasser - meld deg på nå for å sikre din plass

Webinaret starter om:

NB! Begrenset plasser - meld deg på nå for å sikre din plass

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Tidspunkt: Søndag 18. februar kl 18:00

Vi sender ut opptak til alle påmeldte etter foredraget

JA, JEG VIL VÆRE MED GRATIS!

Alt starter med tarmen:

Et velfungerende tarmsystem er grunnlaget for optimal helse!

 

Vi vet at det er utrolig mye forvirrende informasjon der ute med ulike helsetips for bedre magefunksjon, mer energi, mindre smerter, ulike kostholdsråd og dietter - og det ene og andre kosttilskuddet som lover bedre fordøyelse, vektnedgang eller finere hud.

Du har kanskje prøvd å følge mange av disse rådene, men likevel sliter du med helsen din, uten at du helt klarer å komme til bunns i hva som er galt og hva som vil få deg i mål. 

Vi har hjulpet tusenvis av mennesker med å bli kvitt helseplager og kronisk sykdom forbi kostholdsendringer - og nå skal vi dele hvordan med deg!

 

Sammen med super-legen Aina så skal vi lære deg mer om dette:

 
⭐ De viktigste ROTårsakene til dårlig helse, plager og kronisk sykdom - som du aldri ville hørt om fra legen din!
 
⭐ Hvordan parasitter og et toksisk miljø påvirker tarmmikrobiomet og helsen din
 
⭐ Hemmeligheten til å reparere tarmen og gjenopprette helse - og bli kvitt kroniske plager for godt!
JEG ER MED!

DINE FOREDRAGSHOLDERE FOR KVELDEN:

DINE FOREDRAGSHOLDERE FOR KVELDEN:

Om Anniken: 

Anniken er en erfaren detox-spesialist med lang fartstid.

Hun har selv helbredet seg selv fra alvorlig kronisk sykdom med dyp-detox, og anser det som sin livsoppgave å spre bevissthet og kunnskap rundt miljømedisin.

Anniken har guidet over 1000 mennesker gjennom sine detox- og helseoptimaliserende protokoller.

I Norge kan hun anses for å være en pioneer da hun ofte ser etter andre muligheter som parasitter, tungmetaller og miljøgifter som en rotårsak til kroniske tilstander. Hun har en uvanlig bred forståelse av spesielt autoimmune sykdommer, og hvordan behandle dette gjennom dyp-detox. 

Anniken driver nettbutikken Detox.no sammen med sin partner Indigo, og sammen har de utviklet flere populære kostilskuddsprodukter. 

Anniken og Indigo er skaperne av High Vibe Detox

Om Indigo

Indigo er detox-spesialist og en body-mind-spirit coach. Han er lidenskapelig opptatt av helhetlig helse, detox, metabolsk helse, mental trening, bevissthet, og meditasjon, og har en uvanlig bred verktøykasse når han også jobber som spirituell veileder med klienter i inn- og utland. 

Indigo har vært lidenskapelig opptatt av detox, ernæring og selvutvikling i over 20 år, og har holdt workshops, foredrag og retreats i inn- og utland i en årrekke. 

Anniken og Indigo møttes i sin felles kjærlighet for urter, supermat og detox, og dedikasjon til helse og selvutvikling. De siste 6 årene har de holdt helse- og detoxretreats og jobbet sammen for å guide over tusen mennesker på deres helsereise gjennom transformerende detoxprosesser.

Om Aina

Aina er super-legen med et sterkt helhetlig fokus, som har svart belte i tarm og autoimmunitet!

Med bakgrunn i blant annet funksjonell medisin og andre helhetlige tradisjoner, jobber også Aina etter Kharrazzian modellen, og følger arbeidet til Dr. Ruscio når hun hjelper pasienter med å gjenopprette deres tarm- og fordøyelsessystem. 

Hun har også i en årrekke jobbet med traumepasienter, og har en dyp forståelse av sammenhengen mellom kropp og sinn.

Hennes fokusområder er tarmhelse, ernæring, søvn, bevegelse og stresshåndtering når hun jobber med pasienter for helseoptimalisering. 

Aina jobber utifra prinsippet om at kroppen er et selvreparerende og selvhelbredende system - hun tror helhjertet på at kroppen er i stand til å regenerere og helbrede de aller fleste tilstander og ubalanser!