Gratis Live Q&A

VI SVARER PÅ DINE SPØRSMÅL OM TARMHELSE OG LEVER-DETOX

Med super-legen og detox spesialistene

Livesendingen starter om:

NB! Begrenset plasser - meld deg på nå for å sikre din plass

Webinaret starter om:

NB! Begrenset plasser - meld deg på nå for å sikre din plass

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

JA, JEG VIL VÆRE MED GRATIS!

Optimal helse starter med tarmen!

JEG ER MED!

DINE FOREDRAGSHOLDERE FOR KVELDEN:

DINE FOREDRAGSHOLDERE FOR KVELDEN:

Om Anniken: 

Anniken er en erfaren detox-spesialist med lang fartstid. Hun behandler en rekke klienter hver eneste dag med sine detox- og helseoptimaliserende protokoller.

I Norge kan hun anses for å være en pioneer da hun ofte ser etter andre muligheter som parasitter, tungmetaller og miljøgifter som en rotårsak til kroniske tilstander. Hun har en uvanlig bred forståelse av spesielt autoimmune sykdommer, og hvordan behandle dette gjennom dyp-detox.  

Anniken er kosttilskuddsutvikler, og sammen med sin partner Indigo har hun utviklet kosttilskuddsmerket Yuxibu, Longevity Molecules og driver nettbutikken Detox.no

Anniken og Indigo er skaperne av High Vibe Detox

Om Indigo

Indigo er detox-spesialist og en av landets beste body-mind coacher. Han underviser i helhetlig helse, detox, metabolsk helse, mental trening, bevissthet, og meditasjon, og har en uvanlig bred verktøykasse når han jobber med klienter i inn- og utland. 

Indigo er lidenskapelig opptatt av detox, ernæring og supermat i over 20 år, og har holdt workshops, foredrag og retreats i inn- og utland i en årrekke. 

Anniken og Indigo møttes i sin felles kjærlighet for urter, supermat og detox, og dedikasjon til helse og selvutvikling. Siden har de holdt helse- og detoxretreats og jobbet sammen for å guide hundrevis av mennesker på deres helsereise gjennom transformerende detoxprosesser. 

Om Aina

Aina er super-legen med et sterkt helhetlig fokus, som har svart belte i tarm!

Med bakgrunn i blant annet funksjonell medisin og andre helhetlige tradisjoner, jobber også Aina etter Kharrazzian modellen, og følger arbeidet til Dr Ruscio når hun hjelper pasienter med å gjenopprette deres tarm- og fordøyelsessystem. 

Hun har også i en årrekke jobbet med traumepasienter, og har en dyp forståelse av sammenhengen mellom kropp og sinn.

Hennes fokusområder er ernæring, søvn, bevegelse og stresshåndtering når hun jobber med pasienter for helseoptimalisering. 

Aina jobber utifra prinsippet om at kroppen er et selvreparerende og selvhelbredende system!